Banner V2

V-o prezentăm pe Atena, reprezentantul oficial al Institutului Hippocrates în România.

Bucharest, Romania

Hippocrates Wellness TripAdvisor Rating

Atena a vizitat ultima dată Institutul Hippocrates, în West Palm Beach- Florida, în martie 2021, pentru continuarea dezvoltării profesionale.

Atena a participat la Masterul de transformare a vieții (Life Transformation Mastery) în martie 2021, dar a fost studentă a Institutului Hippocrates din iunie 2020. 

Noi o susținem pe Atena ca reprezentant oficial al Institutului, ca vorbitor, scriitor și mentor pentru Hippocrates.

Ea a avut propria călătorie personală cu sănătatea și este mentorată și educată continuu de noi, și îndrumată profesional de Brian Clement, Ph.D., L.N. și echipa de la Institutul Hippocrates.

Pentru a lua legătura cu Atena pentru asistență profesională cu stilul de viață Hippocrates în România sau pentru cerințe profesionale despre articole scrise ale Institutului Hipocrates în limba română, sau alte tipuri de colaborare (consultanță, interviuri, vorbit în public). 

Sau, dacă doriți să veniți la Institutul Hippocrates și aveți nevoie de asistență pentru traducerea în limba română pentru a participa la programul nostru de 3 săptămâni de transformare a vieții( Life Transformation Program) sau la programul de transformare a vieții MASTERY "(Life Transformation Mastery).

IMG 20210524 163705

Înscrieți-vă mai jos pentru a primi e-mailul nostru lunar în limba română de la Atena

Discută cu Atena pentru sprijin profesional despre stilul de viață Hippocrates în România.